Syksyn ylioppilastutkinnon tulokset saadaan torstaina 10.11.2022 klo 9 ja siirretään kokelaille Wilmaan. Korottajat voivat kysyä tuloksia koulun kansliasta.

Samaan aikaan Ylioppilastutkintolautakunnan verkkosivuilla julkaistaan syksyn tutkinnon pisterajat ja lopulliset hyvän vastauksen piirteet. Lopullisista hyvän vastauksen piirteistä ilmenevät perusteet, joiden mukaan koesuorituksen lopullinen arvostelu on suoritettu.

Kokelas ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltaja näkee arvostellut koesuoritukset Opetushallituksen Oma Opintopolku -palvelusta 11.11.2022 klo 9 alkaen. Kokelaan arvostellut suoritukset tulevat samaan aikaan näkyviin myös opettajille arvostelupalvelussa. Kokelas voi keskustella arvostelun perusteista asianomaisen aineen opettajan kanssa.

Valtakunnallisista opinto- ja tutkintorekistereistä annetun lain (884/2017) 15 §:n perusteella Ylioppilastutkintolautakunta saa antaa ylioppilaiden nimet julkaistaviksi. Lautakunta antaa syksyn ylioppilaiden nimet lehdistölle 17.11.2022.

Koululta annetaan uusien ylioppilaiden, joiden päättötodistus on valmistunut 4.11. mennessä, nimet medialle (Savon Sanomat, YLE) 10.11. Samoin julkaisemme nimet koulun kotisivulla.

Jos kokelas on suorittanut hyväksytysti ylioppilastutkinnon, ja päättötodistus valmistuu marraskuun loppuun mennessä, lakitamme myös hänet syksyn ylioppilasjuhlassa.

Ylioppilasjuhla pidetään perjantaina 2.12. klo 15 Kallaveden lukion salissa. Uusia ylioppilaita pyydetään tulemaan paikalle viimeistään klo 14.15.