Ympäristöryhmä

Koulumme ympäristöryhmään lukuvuonna 2016 – 2017 kuuluvat Pirjo-Riitta Elo (pj), Lea Pulkkinen (vastuu Kestävän kehityksen sertifikaatista), Anna-Liisa Keihänen, Tarja Kröger, Jutta Mäkisalo, Tapio Uusitalo ja aikuislukiosta Senja Kaasinen. Opiskelijajäsenet ovat Miikael Saksman RALU12 ja Krista Vihonen 14E.

Koulussamme lajitellaan toimistopaperi, kotikeräyspaperi, kartonki, biojäte, metalli, lasi ja vaaralliset jätteet. Ympäristöryhmä huolehtii koulumme kukista ja kaloista.

Ympäristöryhmä saa rahaa keräämällä tyhjiä pulloja ja tölkkejä sekä järjestämällä arpajaisia opettajainhuoneessa. Rahoilla tuetaan koulumme kumminorppaa ja erilaisia hyväntekeväisyyshankkeita. Tänä lukuvuonna kerätyillä rahoilla tuetaan muutamaa kuopiolaista vähävaraista lapsiperhettä.

YMPÄRISTÖRYHMÄN MUISTIOT

Kokous 2.9.2015