Lautakunta toimittaa kevään 2019 tutkinnon tulokset lukioille keskiviikkona 15.5.2019. Pisterajat julkaistaan lautakunnan verkkosivuilla www.ylioppilastutkinto.fi

Siirrämme tulokset Wilmaan niiden saavuttua. Tulokset näkyvät myös Opetushallituksen Oma Opintopolku -palvelussa ja ovat samalla korkeakoulujen yhteisvalinnan käytettävissä.

Jos sinulla on kysyttävää tulosten suhteen, ole yhteydessä koulun kansliaan tai ko. kokeen alustavasti tarkastaneeseen opettajaan.

Ylioppilasjuhla pidetään lauantaina 1.6. klo 10.00 Kuopion Musiikkikeskuksella. Juhlaan mahtuu max. 5 vierasta / uusi ylioppilas. Lakkiaisharjoitus on perjantaina 31.5. klo 18.00 Musiikkiksekuksella. Ota nimellä varustettu ylioppilaslakki mukaasi harjoituksiin!